Ik wil stemmen

Zie je dit bord in de straat? ‘Dit toestel wordt vervangen, stem mee!’. Stem dan mee over de nieuwe inrichting van de speelplek in jouw buurt.

Wie mag stemmen?

Iedereen in de directe omgeving van de speelplek mag stemmen. Dat bepalen we door je postcode in combinatie met je geboortedatum.

  1. Log in op deze site met je postcode en je geboortedatum.
  2. Je ziet onder ‘Uw projecten’ aan welke stemmingen je deel mag nemen. Je kan het ook zien op de kaart: dan staat er een groen icoontje
Hoe moet je stemmen?

Klik je op een project, dan krijg je een overzicht van alles waarop je mag stemmen. Door op de knop 'stem' te klikken, breng je je stem uit. Je kan 1 keer stemmen per project.

Met sterren geven we aan hoe vaak er op een speeltoestel of speelelement is gestemd. Hoe meer stemmen, hoe meer sterren.

Einddatum stemming

Vooraf stelt de gemeente een einddatum vast voor de stemming. Na deze datum kan je niet meer stemmen. We plaatsen het element dat de meeste stemmen heeft behaald. Bij een gelijk aantal stemmen beslist de gemeente.

Als de keuze gemaakt is, kan het nog een paar weken duren voordat de speelplek wordt aangepast. Dat komt door de levertijd.

Meer informatie

Lees meer over spelen op www.deventer.nl/spelen.